Каталог
вверх

Приставной элемент Юниор 2526

Стоимость:
2500 грн.
     
      Доставка и сборка   
 * "Новой почтой" по Украине - По тарифу перевозчика
 * Доставка по Киеву и Житомиру - от 100 грн
 * Сборка по Киеву и Житомиру -7% от стоимости
 * Срок изготовления - 14 дней
Похожие товары:
Габаритные размеры
rozmeri.png
Ширина : 350 мм
Глубина : 350 мм
Высота : 1850 мм

Свойтва стола:

Тип : приставной (ная)
Цвет : Одноцветный, Двуцветный

Базовая комплектация:

Материал : ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Кромка : внутренние элементы - меламин, крышка и дно - ПВХ 2мм (Polkemik, Rehau)
Основные цвета ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Цвета ДСП люкс «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм (ДОПЛАТА 10%)

Описание

Якщо ви хочете надати своєму кабінетові сучасного і стильного вигляду, зверніть увагу на приставний елемент Юніор 2526. Окрім естетичного навантаження, яке він несе в собі, це досить функціональна і універсальна річ. На відкритих радіусних полицях знайдуть своє місце теки, що не уміщаються в офісну шафу, або такі, які повинні завжди знаходитися під рукою. Тут же ви можете поставити квіткові горщики, призначені оживити строгу атмосферу офісу, або сувеніри, пов'язані з історією вашої установи, її спеціалізацією або іншими відмітними особливостями. Цей елемент не може стояти окремо - тільки в зв'язці із стелажем або шафою. Так він буде стійким. За бажання, відкриті полиці можна закрити скляними радіусними дверцями, прозорими, тонованими або матовими. Але вартість таких фасадів дуже висока, тому спочатку уточніть цю деталь у нашого консультанта.
Стелаж виготовлений з ДСП 16 мм, тому полички досить міцні, здатні витримати важкі предмети. Деревно-стружкові плити ламіновані. Така поверхня імітує текстуру натурального дерева, що надає меблям статусного вигляду. Окрім іншого, матеріал стійкий до вологи, не піддається дії деяких побутових розчинників, спирту. Кольорова гамма широка, в розділі "Декор і кольори" оберіть відтінок, найбільш підходящий для інтер'єру вашого кабінету. Зверніть увагу на лінію люкс: там представлений ламінат більш високої якості і сучасні відтінки, які зараз в тренді меблевої моди. Торці полиць обклеєні кромкою меламіну, що нагадує структуру натурального шпону, кромка на дні і кришці стелажу з високоякісного пластика. Фабрика  Юніор меблі принципова в питаннях безпеки власної продукції, тому співпрацює з постачальниками екологічних матеріалів, чия якість відповідає прийнятим санітарно-гігієнічним нормам.
У робочому кабінеті кожен співробітник проводить третину свого дня, а відповідно і життя. Потурбуйтеся про те, щоб це приміщення було обладнане комфортними меблями, якими зручно користуватися. Але не забувайте і про естетичний бік, укомплектовуючи робоче місце. Приставний елемент Юніор 2526 здатний створити особливу атмосферу дозволеної невимушеності в строгій обстановці кабінету. Це допоможе уникнути емоційних перевантажень ваших співробітників. Нехай на поличках стелажа з'являться фото, на яких зафіксовані кращі моменти діяльності і життя вашого колективу, або своєрідні талісмани, символічні обереги. Яскрава квітка теж сприятиме зняттю напруги, а це важливо для нормальної і продуктивної роботи. Якщо ви визначилися зі своїм вибором, зв'язуйтеся з нашим консультантом і уточнюйте деталі, що цікавлять вас. Усі ваші побажання будуть враховані. Замовлення ми виконаємо впродовж 14 днів і перешлемо вам меблі в розібраному вигляді Новою поштою. У посилці ви знайдете усі необхідні комплектуючі, універсальний ключ та інструкцію складання.

Офисные шкафы и пеналы
Сопутствующие товары:
Мы доставим вашу мебель в любую точку Украины