вгору

Інтернет магазин "Юніор меблі" оновився!

7.12.2012
Інтернет магазин "Юніор меблі" оновився!

Нарешті, після тривалої підготовки, ми викладаємо оновлену версію нашого сайту. Ми детально вивчили відгуки наших клієнтів, відстежили сучасні тенденції в індустрії веб дизайну та інтернет торгівлі. Після тривалих консультацій з фахівцями та потенційними клієнтами нашого інтернет магазину ми створили практично новий сайт, який, як ми сподіваємося, сподобається нашим замовникам. Ми попрацювали над зовнішнім виглядом і функціональним оснащенням інтернет магазину «Юніор меблі», так само, використовуючи сучасні технології, ми зробили сайт більш швидким і дружнім до вашого інтернет браузеру. Всі зміни на сайті проводилися з метою створення ідеальних умов для наших покупців і потенційних клієнтів. Ми намагалися максимально спростити процедуру пошуку продукції та оформлення заявки, зробити інтерфейс максимально зручним та інтуїтивно зрозумілим.

 

І так, що ж змінилося або з'явилося нове?

 

  1. Ми освіжили і оновили дизайн сторінок сайту, тепер вони виглядають більш сучасно і естетично, але, при цьому, ми зберегли свій фірмовий стиль і впізнаваність нашої марки.
  2. Знайти і підібрати необхідне вам вироби стало тепер набагато легше, для цього ми запровадили декілька спеціальних сервісів:
  • Можливість сортування продукції в каталозі за кількома параметрами на вибір. Можна виводити продукцію за зростанням або спаданням ціни, а також за габаритами.
  • Підбір продукції за заданими параметрами (Фільтр). Тепер можна виводити тільки ті товари, які відповідають заданим вами умовам. Наприклад, обмежити габарити виробу, або встановити максимальну ціну. Можна вивести товари, які відповідаю окремим функціональним можливостям.
  • Якщо ви звернули увагу, на яке або виріб ми підберемо і запропонуємо вам ряд аналогічних товарів, щоб Ви змогли вибрати те, яке максимально вам підходить.
  • Ми запропонуємо Вам ряд супутніх товарів, які можуть стати Вам у нагоді або зробити використання обраного Вами виробу більш зручним.
  • Наш сайт запам'ятовує історію всіх переглянутих Вами виробів, що допоможе запам'ятати і знайти той товар, який Вам сподобався. Для цього передбачена редагована панель під вікном дерева каталогу.
  • Тепер виробу між собою можна порівнювати, для цього ми розробили зручний механізм, який допоможе Вам визначитися з вибором.
  • Змінилася і покращала презентація самого товару, ми постаралися більш детально описати представлену продукцію, його характеристики, варіанти декорів, забарвлень і аксесуарів. Представлені галереї зображень тепер більш зручні і функціональні.

Для зручності наших клієнтів ми не припиняємо роботу над поліпшенням нашого сайту і незабаром ми представимо нові сервіси та подальші оновлення.

Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України