Каталог
вгору

Пенал офісний Юніор 2522

Вартість:
2900 грн.
     
       Доставка та монтаж  
* "Новою поштою" по Украиїні -по тарифу перевізника
* Доставка по Київу та Житомиру  - от 100грн
* Збирання в Києві та Житомирі -7% від вартості
* Термін виробництва 14 днів
Cхожі товари:
Габаритні розміри
rozmeri.png
Ширина : 350 мм
Глибина : 350 мм
Висота : 1850 мм

Властивості столу:

Тип : для документів
Можливі модифікації : Ширина 350мм / 400мм
Колір : одноколірний, двокольоровий

Базова комплекція:

Матеріал : ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Крайка : внутрішні елементи - меламін, кришка та дно - ПВХ 2мм (Polkemik, Rehau)

Додаткова комплектація (оплочується додатково):

Ширина 400 мм

Ширина 400 мм

доплата 10%
Головні кольори ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Кольори ДСП люкс «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм ( ДОПЛАТА 10%)

Опис

Якщо ви прагнете створити цілісну картину з меблів у вашому офісі, то зверніть увагу на пенал для паперів Юніор 2522. Розмістіть його симетрично з гардеробним пеналом по іншу сторону офісних шаф, і створіть власний неповторний гарнітур. Тим паче, що ця модель відрізняється універсальністю і функціональністю. Такого принципу дотримується колектив Фабрики  Юніор меблі  при створенні кожного зразка своєї продукції. Розглянемо детальніше цей пенал. Це закрита непрозорими дверцями шафа, в якій зручно зберігати громіздкі предмети або такі, які мають не дуже естетичний вигляд, - підшивки, відомості й інше - але без яких неможливо обійтися ні в якому кабінеті. Усередині поміщені п'ять полиць, простір розділений між ними рівномірно. Але якщо ви бажаєте змінити це, ми підемо вам назустріч. На полицях уміщатимуться теки будь-яких форматів, що зручно, якщо ви бажаєте сховаи за дверцятами документацію, не призначену для загального огляду: особові справи, бухгалтерські звіти і т. д. Можна змінити фасад на прозорий: обладнати скляними дверцями, тонованими або матовими. Все залежить від того, як ви збираєтеся використати пенал.
Не всі співробітники встигають під час робочої перерви пообідати поза офісом. Модель Юніор 2522 підходить для зберігання побутового устаткування, сервізів та іншого начиння, що робить можливим попити чай або каву в кабінеті. Це важливий аспект, якщо ви піклуєтеся про комфорт свого персоналу. Шафа виготовлена з високоякісної ДСП, стійкої до вологи, тому чайники і чашки не пошкодять внутрішні поверхні, якщо з них проллється вода. Деревно-стружкові плити виготовлені з натуральної сировини без додавання шкідливих смол. Поверхня ДСП ламінована, що оберігає її від сколів, механічних ушкоджень, дії побутових розчинників, спирту, чаю і кави. З такої поверхні легко прибираються сліди чорнила і маркера. Плівка меламіну, якою покрита плита, дуже нагадує текстуру натурального дерева, що надає меблям особливої статусності та шарму. Кольорова палітра різноманітна, вибирайте будь-який відтінок з представлених в розділі "Декор і кольори".
Замовляючи цей пенал, порадьтеся з нашим фахівцем, який по максимуму врахує функціональне навантаження шафи і допоможе внести, при необхідності, конструктивні зміни. Якщо стелаж призначений для зберігання паперів, визначіться з фасадом: скло або непрозорі двері. Якщо ви збираєтеся розмістити на полицях побутове начиння, обговоріть кількість поличок і відстань між ними. Виберіть колір корпусу і фасадів, спосіб розміщення : на цоколі або пластиковій опорі 30 мм і 50 мм. Ми можемо піти вам назустріч також в зміні ширини виробу. Це вимагає невеликої доплати, та взамін відповідатиме усім вашим запитам. Після оформлення заявки наші співробітники впродовж 14 днів виконають ваше замовлення і відправлять меблі в розібраному вигляді Новою поштою. Усі необхідні комплектуючі і універсальний ключ входять в посилку.

Офісні шафи та пенали
Супутні товари:
Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України