Каталог
вгору

Пенал офісний Юніор 2524

Вартість:
4500 грн.
     
       Доставка та монтаж  
* "Новою поштою" по Украиїні -по тарифу перевізника
* Доставка по Київу та Житомиру  - от 100грн
* Збирання в Києві та Житомирі -7% від вартості
* Термін виробництва 14 днів
Cхожі товари:
Габаритні розміри
rozmeri.png
Ширина : 350 мм
Глибина : 350 мм
Висота : 1850 мм

Властивості столу:

Тип : для документів
Можливі модифікації : Ширина 350мм / 400мм
Колір : одноколірний, двокольоровий

Базова комплекція:

Матеріал : ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Крайка : внутрішні елементи - меламін, кришка та дно - ПВХ 2мм (Polkemik, Rehau)
Направляючі для шухляд : Роликові (КНР)

Додаткова комплектація (оплочується додатково):

Шарикові направляючі для шухляд : 40 грн/шухляда
Ширина 400 мм

Ширина 400 мм

доплата 10%
Головні кольори ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Кольори ДСП люкс «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм ( ДОПЛАТА 10%)

Опис

Кожна установа або фірма намагається економно і раціонально використати наявні кошти. Коли на порядок денний постає питання про купівлю офісних меблів, зверніть увагу на продукцію Фабрики  Юніор меблі.  Наші дизайнери мають багаторічний досвід по створенню універсальних, багатофункціональних зразків за доступною ціною при високій якості. Як приклад сказаного, може послужити офісний пенал Юніор 2524. Ця модель дозволяє вам вмістити на її поверхні усе необхідне, і при цьому займає мінімум простору. Пенал органічно виглядатиме як у поєднанні з робочим столом, так і в ряду з офісними шафами. Він поєднує в собі функції місткої офісної тумби і вузького стелажу. Верхня частина закрита непрозорими дверцями, за якими можна розмістити одну-дві полиці. Фасад можна зробити скляним, різновид скла виберіть самі: прозоре, тоноване або матове. Ніша між верхньою частиною і висувними ящиками призначена для зберігання в ній документів або предметів частого користування.
Наявність чотирьох висувних ящиків сприяє сортуванню ваших ділових паперів: в кожній шухляді розмістіть документи певної категорії. Так уникнете плутанини і завжди точно знатимете, де знаходиться необхідний документ. Ящики забезпечені роликовими направляючими. При бажанні, ви можете замовити кулькові, (телескопічні) направляючі. Тоді хід шухляд буде безшумним, вони максимально висуватимуться і при цьому не випадатимуть. Це дуже зручно при зберіганні там паперів формату А- 4. Невелика доплата - і максимум зручностей. Внутрішня частина ящиків виготовлена з високоякісного пластика, має достатнє несуче навантаження, тому оберігає дно від деформацій. Корпус шафи виконаний з ламінованих деревно-стружкових плит. Колборова палітра ЛДСП велика, ви можете обрати відтінок, що найбільш підходить під внутрішній інтер’єр вашого кабінету. Особливої стильності меблям надає поєднання двох кольорів: на корпусі і на фасадах. Порадьтеся з нашим консультантом і зупиніться на оптимальному варіанті.
Офісний пенал Юніор 2524 виготовляється з екологічних матеріалів з дотриманням усіх санітарно-гігієнічних норм. Ми співпрацюємо з перевіреними постачальниками матеріалів, чия продукція має попит в країнах Європи. Як тільки ви визначитеся з вибором моделі пенала, зв'яжіться з нашим фахівцем і уточніть ряд істотних деталей: колір корпусу і на фасадах, дверці непрозорі або скляні, ширина 350 мм або 400 мм. Вирішіть, на чому розмістити шафу: на цоколі або міцних пластикових опорах 30 мм і 50 мм. Через 14 днів після оформлення вами заявки, ваше замовлення буде виконане. Не має значення, де знаходиться ваш офіс, ми доставимо меблі Новою поштою. Вони будуть в розібраному вигляді, компактно упаковані. У посилці ви знайдете також усю необхідну фурнітуру, універсальний ключ і інструкцію складання.

Офісні шафи та пенали
Супутні товари:
Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України