Каталог
вгору

Шафа офісна низька Юніор 2511

Вартість:
3500 грн.
     
       Доставка та монтаж  
* "Новою поштою" по Украиїні -по тарифу перевізника
* Доставка по Київу та Житомиру  - от 100грн
* Збирання в Києві та Житомирі -7% від вартості
* Термін виробництва 14 днів
Cхожі товари:
Габаритні розміри
rozmeri.png
Ширина : 700 мм
Глибина : 350 мм
Висота : 1500 мм

Властивості столу:

Тип : для документів
Можливі модифікації : Ширина 700мм / 800мм
Колір : одноколірний, двокольоровий

Базова комплекція:

Матеріал : ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Крайка : внутрішні елементи - меламін, кришка та дно - ПВХ 2мм (Polkemik, Rehau)

Додаткова комплектація (оплочується додатково):

Ширина 800 мм

Ширина 800 мм 

доплата 10%
Головні кольори ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Кольори ДСП люкс «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм ( ДОПЛАТА 10%)

Опис

Низька офісна шафа Юніор 2511 ідеально підходить для приміщень з невисокою стелею. Ці меблі будуть зручні також в кабінетах, що передбачають розміщення наочності у вигляді плакатів, муляжів, таблиць та іншого. Усі ці стенди зручно розвісити над шафою: видимість буде відмінна, а доступ до них обмежений. Такі меблі доречні в шкільних класах, кабінетах поліклінік, бібліотеках, дитячих садках. На відкритих полицях у верхній частині зручно розмістити теки, книги, журнали. Цю площу можна використати для виставок літератури, макетів, виробів, іграшок. Доступ до всього необмежений, що в деяких випадках дуже істотно. У нижній частині шафи, за дверцями з ДСП зручно зберігати різні підшивки, зошити, архівні матеріали або інше офісне начиння, використовуване не так часто.
Модель Юніор 2511 виготовлена з деревно-стружкових плит високої якості. Фабрика  Юніор меблі використовує матеріали кращих вітчизняних виробників. Величезне значення ми надаємо безпеці наших виробів, тому уся продукція екологічна, відповідає встановленим стандартам і санітарно-гігієнічним нормам. ДСП складається з деревної стружки, спресованої без додавання шкідливих склеюючих речовин. Кольорова палітра різноманітна, дозволяє вибрати варіант, що найбільше підходить під внутрішній дизайн вашого кабінету. Плити ламіновані. Така поверхня стійка до механічних ушкоджень, деяких побутових розчинників, спирту, чорнила. Особливо слід зазначити вологостійкість цього матеріалу і те, що він не втрачає своїх властивостей, навіть перебуваючи під впливом сонячних променів. Меламінова плівка робить поверхню ДСП максимально схожою з натуральним деревом, що, погодитеся, виглядає дуже естетично і стильно. Торці внутрішніх елементів обклеєні теж плівкою меламіну, а кришки і дна - високоякісним пластиком, стійким до вологи.
Ви можете вибрати габарити шафи при її замовленні, а також визначитися з кольором. Ми можемо скомбінувати декілька відтінків - один на корпусі, інший - на фасадах. Вирішуйте, на чому виготовити стелаж: на цоколі або пластикових опорах 30 мм або 50 мм. Можете вносити конструктивні зміни: кількість полиць, відстань між ними, наявність скла у верхній частині або внутрішнього замку в нижніх дверцях, якщо хочете обмежити доступ до вмісту на закритих полицях. Усі свої побажання погоджуйте з нашим консультантом. Додаткова комплектація припускає невелику доплату. Ваше замовлення буде виготовлене впродовж 14 днів. Якщо вам незручно забрати меблі самовивозом, ми пришлемо їх Новою поштою. Так що не має значення, де ви живете - наша продукція буде доставлена вам оперативно. Шафа відсилається в розібраному виді. Компактна упаковка гарантує, крім усього іншого, захист від механічних ушкоджень. У посилці ви знайдете усі комплектуючі, універсальний ключ і детальну інструкцію, з якою складання доступне усім. Ми доставляємо самі свою продукцію тільки по Києву і Житомиру. Тут же збираємо меблі за бажанняи клієнта.

Офісні шафи та пенали
Супутні товари:
Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України