Каталог
вгору

Шафа офісна низька Юніор 2514

Вартість:
5000 грн.
     
       Доставка та монтаж  
* "Новою поштою" по Украиїні -по тарифу перевізника
* Доставка по Київу та Житомиру  - от 100грн
* Збирання в Києві та Житомирі -7% від вартості
* Термін виробництва 14 днів
Cхожі товари:
Габаритні розміри
rozmeri.png
Ширина : 700 мм
Глибина : 350 мм
Висота : 1500 мм

Властивості столу:

Тип : для документів
Можливі модифікації : Ширина 700мм / 800мм
Колір : одноколірний, двокольоровий

Базова комплекція:

Матеріал : ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Крайка : внутрішні елементи - меламін, кришка та дно - ПВХ 2мм (Polkemik, Rehau)
Фасади : Тоноване скло, Матове скло

Додаткова комплектація (оплочується додатково):

Ширина 800 мм

Ширина 800 мм 

доплата 10%
Головні кольори ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Кольори ДСП люкс «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм ( ДОПЛАТА 10%)

Опис

Якщо ви прагнете надати своєму робочому кабінетові презентабельність, зверніть увагу на модель Юніор 2514. Низька офісна шафа для паперів, завдяки заскленим полицям, має досить значимий вигляд. Скло можете вибрати як прозоре, так і матове, тоноване або фарбоване. Це залежить від призначення меблів. Треба відмітити, що Фабрика  Юніор меблі  прагне випускати універсальні вироби. Ця шафа органічно виглядатиме як в приймальні солідної установи, так і в шкільному класі, дошкільному закладі, бібліотеці або поліклініці. Вона складається з двох частин. Верхні три полиці закриваються скляними дверцями, а нижня частина - непрозорими. Відстань між полицями дозволяє розмістити на останніх теки будь-яких форматів, книги, проспекти, буклети. Якщо ви хочете, щоб нагороди вашого колективу були на видноті - розставте дипломи і кубки за склом. Там же зручно зберігати особовіі справи, інші важливі документи, які мають бути під рукою, і в той же час недоступні для кожного. У нижні дверці можна вставити внутрішній замок, якщо ви висловите таке побажання.
Шафа виготовлена з високоякісного матеріалу вітчизняних виробників. Деревно-стружкові плити складаються з натуральної сировини, при пресуванні якогї не використовувалися шкідливі склеюючі речовини. Зовнішя поверхня плит ламінована. Плівка меламіну імітує зріз натурального дерева. Це виглядає досить естетично і солідно, а коштує цілком доступно для нашого споживача. Матеріал міцний, тому меблі прослужать вам довго. Висота шафи - півтора метри - дозволяє розмістити над нею стенди з потрібною інформацією, що дуже зручно і функціонально, оскільки дозволяє економити простір. Помістіть там наочность з охороні праці або інформацію про динаміку розвитку фірми, місткі слогани або яскраві картини - це залежить від потреб і політики адміністрації. Аби це відповідало загальній стилістиці внутрішнього інтер’єру приміщення. Для дотримання цього правила колір стелажу можна ідеально підібрати завдяки широкій кольоровій гаммі ЛДСП. Ви можете зупинитися на одному відтінкові, а можна виготовити двоколірну шафу: один колір підібрати для фасадів, а інший - для корпусу.
Якщо ви зупинили свій вибір на моделі Юніор 2514, зв'яжіться з нашим консультантом і обумовте конструктивні особливості шафи : ширину 700 мм або 800 мм, розміщувати на цоколі або на опорі з міцного пластика 30 мм і 50 мм. Порадьтеся щодо кольору, виду скла, наявності замку на нижніх дверцях. Якщо у вас є побажання відносно кількості полиць або відстані між ними, ми врахуємо ваші побажання і зробимо для вас цей стелаж максимально функціональним і зручним у використанні. Після оформлення заявки меблі будуть готові впродовж 14 днів. Потім ми вишлемо їх Новою поштою у відділення, вказане вами. Посилка компактна, оскільки шафа надсилається в розібраному вигляді. Упаковка оберігає її від механічних ушкоджень. У посилку вкладені усі комплектуючі, універсальний ключ і покрокова інструкція складання.

Офісні шафи та пенали
Супутні товари:
Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України