Каталог
вгору

Офісний гардеробний пенал Юніор 2525

Вартість:
3500 грн.
     
       Доставка та монтаж  
* "Новою поштою" по Украиїні -по тарифу перевізника
* Доставка по Київу та Житомиру  - от 100грн
* Збирання в Києві та Житомирі -7% від вартості
* Термін виробництва 14 днів
Cхожі товари:
Габаритні розміри
rozmeri.png
Ширина : 520 мм
Глибина : 350 мм
Висота : 1850 мм

Властивості столу:

Тип : для одежі
Колір : одноколірний, двокольоровий

Базова комплекція:

Матеріал : ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Крайка : внутрішні елементи - меламін, кришка та дно - ПВХ 2мм (Polkemik, Rehau)
Головні кольори ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Кольори ДСП люкс «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм ( ДОПЛАТА 10%)

Опис

Внутрішній інтер’єр кожного кабінету покликане відповідати діловій обстановці, яку не повинні порушувати побутові предмети або одяг працівників. Не всі приміщення здатні умістити в себе габаритні гардеробні шафи, а ось пенал з невеликою глибиною, що відповідає розмірам книжкових шаф, розв'яже проблему розміщення верхнього одягу персоналу. Гардеробний пенал Юніор 2525 здатний умістити в себе речі 2-3 ваших кадрів. Усередині є спеціальне пристосування, яке дозволяє розташувати плічки уздовж стін. На полиці вгорі можна покласти головні убори, а внизу - змінне взуття. Пенал закритого типу, так що непрозорі дверці надійно сховають від очей сторонніх предмети верхнього одягу співробітників. Цю шафу можна поставити в одному ряду з іншими офісними стелажами, створюючи гарнітур. Органічно виглядає такий пенал і чкщо він окремо стоїть, або поміщений в нішу. Ціна меблів підкуповує своєю доступністю, а сам виріб — функціональністю, зручністю і малими розмірами.
Юніор 2525 виготовлений з деревно-стружкових плит, покритих ламінатом. Колір покриття обирайте в розділі "Декор і кольори". Палітра широка, так що ви зможете зупинитися на відтінку, який максимально підійде для вашого офісу. Фабрика "Юніор меблі" співпрацює тільки з кращими вітчизняними виробниками ДСП, чия продукція зарекомендувала себе на європейському ринку. При виготовленні плит використовуються натуральні матеріали, не додаються шкідливі смоли, здатні випаровувати формальдегід. Це істотний момент при виборі меблів. Ми створюємо тільки екологічний товар, що відповідає встановленим санітарно-гігієнічним нормам. Плівка меламіну, що покриває поверхню плит забезпечує їх схожість із натуральним деревом, а ще оберігає від сколів, інших механічних ушкоджень, дії побутових розчинників. Якщо ви хочете досягти максимального ефекту імітації натурального шпону, зверніть увагу на лінію кольорів люкс. Ламінат більш високого якості і його текстура майже не відрізняється від дерев'яної дошки. Меблі не втратять свій привабливий зовнішній вигляд, навіть якщо знаходитимуться на сонячній стороні кабінету. Прямі промені їм не страшні.
Цей гардеробний пенал приваблює своєю эргономічністю, тому, якщо ви визначилися з вибором, зв'яжіться з нашим консультантом і обговоріть конструктивні особливості: колір корпусу і фасадів, ширину шафи, на чому бажаєте розмістити її: на цоколі або пластикових опорах 30 мм або 50 мм, особливі побажання. Наші співробітники врахують усі ваші побажання і виготовлять пенал впродовж 14 днів. Якщо вам незручно забрати меблі самовивезенням, ми організовуємо доставку по Києву і Житомиру. По інших адресах вишлемо в розібраному вигляді Новою поштою. Посилка компактно упакована, в неї будуть вкладені усі комплектуючі, універсальний ключ і детальна інструкція складання.

Офісні шафи та пенали
Супутні товари:
Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України