Каталог
вгору

Пенал офісний Юніор 2521

Вартість:
2500 грн.
     
       Доставка та монтаж  
* "Новою поштою" по Украиїні -по тарифу перевізника
* Доставка по Київу та Житомиру  - от 100грн
* Збирання в Києві та Житомирі -7% від вартості
* Термін виробництва 14 днів
Cхожі товари:
Габаритні розміри
rozmeri.png
Ширина : 350 мм
Глибина : 350 мм
Висота : 1850 мм

Властивості столу:

Тип : для документів
Можливі модифікації : Ширина 350мм / 400мм
Колір : одноколірний, двокольоровий

Базова комплекція:

Матеріал : ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Крайка : внутрішні елементи - меламін, кришка та дно - ПВХ 2мм (Polkemik, Rehau)

Додаткова комплектація (оплочується додатково):

Ширина 400 мм

Ширина 400 мм

доплата 10%
Головні кольори ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Кольори ДСП люкс «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм ( ДОПЛАТА 10%)

Опис

Якщо ви працедавець і піклуєтеся про те, щоб кожен співробітник мав власний простір і своє робоче місце, зверніть увагу на офісні пенали Фабрики  Юніор меблі.  Він займає мінімум місця, але виконує усі функціональні навантаження шафи, і коштує при цьому в рази дешевше. Модель Юніор 2521 являє собою стелаж з п'ятьма полицями. Він відкритий, тому розмістити його можна впритул до робочого місця: простору для відкриття дверей не треба. Це істотна деталь, якщо ваш офіс має невелику площу. Міжполичний простір дозволяє розмістити там теки будь-якого формату, книги, буклети - усе необхідне для роботи, що повинно знаходитися під рукою будь-якої хвилини. Якщо ви хочете змінити габарити пенала, закрити полиці скляними або непрозорими дверцями, повністю або частково, - наші дизайнери допоможуть вирішити це питання так, щоб шафа максимально відповідала вашим потребам. Полиці виготовлені з ДСП 16 мм, відрізняються особливою міцністю і надійністю.
Офісний пенал Юніор 2521 виготовлений з деревно-стружкових плит, у виробництві яких використані натуральні матеріали без додавання шкідливих речовин. Якість наших виробів відповідає прийнятим санітарно-гігієнічним нормам, меблі екологічні, що важливо, враховуючи той факт, скільки часу ви проводитимете у своєму робочому кабінеті. Поверхня плит ламінована. Колір ламінату ви можете обрати з широкої палітри представлених зразків в розділі "Декор і кольори". Плівка меламіну повторює структуру натурального дерева, що надає поверхням статусного вигляду. Окрім цього, покриття стійке до дії яскравого сонячного світла, механічних ушкоджень і сколам, побутовим розчинникам і чорнилу. Стійке воно і до вологи, тому меблі не бояться різких перепадів температур. Торці внутрішніх полиць пенала також покриті меламіном, а кришки і дна шафи обклеєні кромкою з високоякісного пластику. Розмістити пенал можна як на цоколі, так і на міцних пластикових опорах 39 мм або 50 мм.
Завдяки мінімалістичним об'ємам, пенал можна поставити в ряд з іншими офісними меблями, створюючи таким чином завершеність меблювання кабінету, також його доречно розмістити окремо, безпосередньо біля робочого столу, або заховати в нішу, якщо така є у вашому приміщенні. Якщо ви зупинили свій вибір на цій моделі, уточніть з нашим консультантом ширину пенала, колір фасадів і корпусу, кількість полиць і необхідний розмір між ними, особливі конструктивні зміни. Після оформлення вами заявки через 14 днів замовлення буде готове. По Житомиру і Києву ми здійснюємо доставку і складання. По інших адресах пенал в розібраному вигляді висилається Новою поштою у відділення, вказане вами. Посилка компактно упакована, в неї входять усі комплектуючі, універсальний ключ і покрокова інструкція складання.

Офісні шафи та пенали
Супутні товари:
Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України