Каталог
вгору

Пенал офісний Юніор 2523

Вартість:
3500 грн.
     
       Доставка та монтаж  
* "Новою поштою" по Украиїні -по тарифу перевізника
* Доставка по Київу та Житомиру  - от 100грн
* Збирання в Києві та Житомирі -7% від вартості
* Термін виробництва 14 днів
Cхожі товари:
Габаритні розміри
rozmeri.png
Ширина : 350 мм
Глибина : 350 мм
Висота : 1850 мм

Властивості столу:

Можливі модифікації : Ширина 350мм / 400мм
Колір : одноколірний, двокольоровий

Базова комплекція:

Матеріал : ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Крайка : внутрішні елементи - меламін, кришка та дно - ПВХ 2мм (Polkemik, Rehau)
Направляючі для шухляд : Роликові (КНР)

Додаткова комплектація (оплочується додатково):

Шарикові направляючі для шухляд : 40 грн/шухляда
Ширина 400 мм

Ширина 400 мм

доплата 10%
Головні кольори ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Кольори ДСП люкс «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм ( ДОПЛАТА 10%)

Опис

У кожному офісі є категорія документів, які повинні зберігатися за закритими дверима. Цю можливість надасть закритий офісний пенал з двома висувними ящиками. Модель Юніор 2523 незамінна для кабінетів режимних установ, відділів кадрів, бухгалтерій і т. д. У верхній частині розташовані чотири полиці з рівномірною відстанню між ними. Міжполичний простір дозволяє поставити теки будь-яких форматів. Якщо у вас є побажання щодо кількості поличок, ми врахуємо ваші це при виготовленні пенала. Вгорі зручно зберігати особові справи співробітників, всілякі звіти, відомості. У шухлядах розмістіть архівні папери, або такі, яким необхідно виділити окреме місце, щоб швидко відшукати потрібне. Наявність двох висувних ящиків сприяє тому, що дві категорії документів займуть чіткі позиції. Напрвляючі шухляд роликові, ви можете замовити телескопічні (кулькові). У такому випадку ящики безшумно висуватимуться на повну і не не випадатимуть при цьому. Це дуже зручно, якщо ви зберігаєте в них папери формату А- 4 і прагнете уникнути їх пом'ятості.
За вашого бажання ящики можна забезпечити замком, як і верхні двері. Внутрішня частина висувних шухляд виготовлена з високоміцного пластика з достатнім несучим навантаженням, що оберігає їх від деформації при завантаженості усього простору. Верхній фасад можете замовити прозорим, виберіть при цьому якість скла : прозоре, матове, тоноване. Юніор 2523 виготовлений з високоякісних деревно-стружкових плит. Їх поверхня ламінована і повторює структуру натурального шпону. Такі меблі мають статусний, солідний вигляд і стане прикрасою вашого офісу. Визначтеся із забарвленням, вибравши один із запропонованих відтінків в розділі "Декор і кольори". Можете скомбінувати декілька кольорів на корпусі і фасадах. Враховуючи розміри вашого приміщення і якість підлоги, ми можемо виготовити шафу різної ширини 350 мм або 400 мм, розмістити її на цоколі або міцних пластикових опорах 30 мм і 50 мм.
Фабрика  Юніор меблі  використовують тільки екологічні матеріали при виготовленні власного товару. Ми розуміємо, що ваші співробітники проводять на робочому місці третину свого дня, тому обстановка має бути безпечною в усіх сенсах. Ми співпрацюємо з перевіреними часом вітчизняними фірмами, чия продукція має попит в країнах Європи через поєднання її якості і ціни. Меблі довговічні і надійні в експлуатації, попри те, що щодня нею користуватимуться багато співробітників. Ми використовуємо якісну фурнітуру, що забезпечує надійність усіх з'єднань. Якщо ви зупинили свій вибір на цьому офісному пеналі, обговоріть з нашим консультантом усі конструктивні особливості або зміни. Після оформлення заявки меблі будуть готові через 14 днів, після чого вислані вам Новою поштою. Не має значення, де знаходиться ваша установа, наші товари доступні кожному.

Офісні шафи та пенали
Супутні товари:
Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України