Каталог
вгору

Стелаж офісний низький Юніор 2513

Вартість:
4200 грн.
     
       Доставка та монтаж  
* "Новою поштою" по Украиїні -по тарифу перевізника
* Доставка по Київу та Житомиру  - от 100грн
* Збирання в Києві та Житомирі -7% від вартості
* Термін виробництва 14 днів
Cхожі товари:
Габаритні розміри
rozmeri.png
Ширина : 700 мм
Глибина : 350 мм
Висота : 1500 мм

Властивості столу:

Тип : для документів
Можливі модифікації : Ширина 700мм / 800мм
Колір : одноколірний, двокольоровий

Базова комплекція:

Матеріал : ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Крайка : внутрішні елементи - меламін, кришка та дно - ПВХ 2мм (Polkemik, Rehau)

Додаткова комплектація (оплочується додатково):

Ширина 800 мм

Ширина 800 мм 

доплата 10%
Головні кольори ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Кольори ДСП люкс «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм ( ДОПЛАТА 10%)

Опис

Якщо ваш офіс знаходитися в одній величезній кімнаті, виникає проблема зонування простору. Для того, щоб виділити затишний куточок для роботи кожному співробітникові і при цьому не захарастити занадто простір, радимо вам низький офісний стелаж Юніор 2513. Якщо задню стінку такої моделі виготовити не з ДВП, а з ламінованих деревно-стружкових плит, то шафа ідеально підійде в якості перегородки. Стелаж для паперів складається з двох частин: відкритої, з двома полицями, і закритої невеликими непрозорими дверцятами. На полицях розставте теки (міжполичний простір це дозволяє зробити), розмістіть довідники, словники, книги, документи, які завжди мають бути під рукою. У закриту частину приберіть підшивки, запаси канцелярії, офісного паперу та інше. У дверці можна вставити замок, якщо ви висловите таке бажання. Як бачите, відкрита зона набагато перевершує за розмірами нижню. Ці стелажі можна використати для презентації зразків продукції вашого підприємства, для тематичних виставок художньої літератури у бібліотеці, для макетів і посібників в школі, для розміщення іграшок в дитячих дошкільних установах. Фабрика  Юніор меблі  прагне створювати максимально універсальні зразки продукції.
Величезне значення ми приділяємо екологічності матеріалів, з яких робимо меблі. ДСП поставляють нам вітчизняні фірми, що добре зарекомендували себе, які мають широку клієнтську базу у багатьох країнах Європи. При виготовленні плит не використовуються шкідливі речовини, тому ви не піддастеся небезпечним випарам. Кольорова палітра дуже широка: вибирайте будь-який вподобаний вами відтінок. Ламінат дуже нагадує текстуру натурального дерева, а якщо ви хочете найбільшого ефекту - замовте колір з лінійки люкс. Плівка меламіну, що покриває ДСП, оберігає поверхню від механічних ушкоджень і сколів, а також від поширених побутових розчинників. Від дії сонця меблі свій колір не втрачають. Такою же плівкою обклеєна кромка торців полиць, що дуже естетично. Кришка і дно стелажу обклеєні кромкою ПВХ.
Юніор 2513 може бути виготовлений шириною 700 мм або 800 мм - це залежить від площі вашого кабінету. Ми можемо скомпонувати шафу в одному кольорі, а можемо скомбінувати два відтінки: один на корпусі, інший - на фасадах. Можна обумовити кількість полиць, відстань між ними. Можливо, на одну з них треба розставити матеріали нестандартних розмірів - ми підемо вам назустріч і врахуємо усі ваші побажання. Також розмістити стелаж можна як на цоколі, так і на міцних пластикових опорах 30 мм і 50 мм. Усі нюанси уточніть з нашим консультантом при оформленні заявки. Через 14 днів після цього ваше замовлення буде готове. По Києву і Житомиру ми організовуємо доставку, а по інших адресах відправляємо посилку Новою поштою. Меблі компактно упаковуються. У упаковці ви знайдете також усі комплектуючі, універсальний ключ і детальну інструкцію для складання.

Офісні шафи та пенали
Супутні товари:
Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України