Каталог
вгору

Офісна тумба Юніор 2605

Вартість:
2070 грн.
     
       Доставка та монтаж  
* "Новою поштою" по Украиїні -по тарифу перевізника
* Доставка по Київу та Житомиру  - от 100грн
* Збирання в Києві та Житомирі -7% від вартості
* Термін виробництва 14 днів
Cхожі товари:
Габаритні розміри
rozmeri.png
Ширина : 600 мм
Глибина : 460 мм
Висота : 540 мм

Властивості столу:

Тип : мобильний (на)
Можливі модифікації : на колесах / на ніжках
Колір : одноколірний, двокольоровий

Базова комплекція:

Крайка : внутрішні елементи - меламін, кришка та дно - ПВХ 2мм (Polkemik, Rehau)
Направляючі для шухляд : Роликові (КНР)
Аксесуари : замочок в ящику

Додаткова комплектація (оплочується додатково):

Шарикові направляючі для шухляд : 40 грн/шухляда
Головні кольори ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Кольори ДСП люкс «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм ( ДОПЛАТА 10%)

Опис

Якщо ваш комп'ютерний стіл не має спеціального місця для системного блоку, зверніть увагу на тумбу Юніор 2605. Використавши її, як приставний елемент до вашого робочого місця, можна вирішити декілька важливих питань одночасно. По-перше, в ніші зручно розташувати системний блок. Те, що це відділення не має закритої задньої стінки, спрощує під'єднування кабелів системника до монітора і клавіатури. Замовивши мобільну версію - на коліщатках - ви ще більше спростите своє життя, висуваючи і засовуючи тумбу під стіл, хоча можливі і інші варіанти її розміщення : все залежить від особливостей вашого кабінету. По-друге, цей виріб ви можете використати як додаткові місця для зберігання потрібної документації, конфіденційної у тому числі. Для цього замовте замок, і проблеми приватності вирішені. Три висувні ящики забезпечені що роликовими направляючими, тому їх хід плавний і безшумний. Замовте кулькові (телескопічні) направляючі за окрему платню, і відкривайте шухляди на всю довжину, не турбуючись про те, що вони випадуть з корпусу. Внутрішня їх частина виконана з високоміцного пластика, що полегшує догляд за ними. Крім того, вони мають достатнє несуче навантаження, що запобігає прогинанню. На верхній кришці поставте притер або ксерокс, і тоді усе необхідне для продуктивної діяльності буде розташовано у вас під рукою.
Фабрика Юніор меблі, піклуючись про здоров'я своїх споживачів, використовуює тільки екологічні матеріали. Тумба Юніор 2605 виготовлена з деревно-стружкових плит вітчизняних виробників з високою діловою репутацією. У їх виробництві використана натуральна сировина без додавання шкідливих речовин. Зовнішня поверхня ДСП ламінована - тобто, покрита плівкою меламіну. Таке покриття оберігає вироби від дії таких чинників, як вологи і прямих сонячних променів, механічних ушкоджень і сколів. Не страшні таким меблям побутові розчинники і спирт, з них легко видалити сліди маркера, коректора або чорнила. Колір корпусу і фасадів вибирайте в розділі "Декор і кольори": там ви знайдете широку палітру. За вашого бажання, можливе виготовлення товару в двоколірному варіанті. Ламінат імітує натуральне дерево, що надасть вашому офісу респектабельності. Окрім цього, ми гарантуємо бездоганний зовнішній вигляд виробу на довгі роки.
Ця модель відповідає майже усім вашим запитам, але ви хочете внести деякі конструктивні зміни? Зв'яжіться з нашими фахівцями, і вони допоможуть вам з вибором деталей, елементів, відтінків. Ми враховуємо усі побажання замовника. Оформивши заявку, вам не доведеться довго чекати. Через 14 днів замовлення буде готове. У Житомирі і Києві ми доставимо товар за вказаною адресою і здійснимо складання, в інші регіони відправимо посилку Новою поштою. У бандеролі ви знайдете усі складові, фурнітуру, уніерсальний ключ і детальну інструкцію складання. Посилка компактна, упаковка надійно захищає вміст від механічних ушкоджень.

Офісні тумби
Супутні товари:
Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України