вгору

Комп'ютерні столи Юніор.

8.05.2013
Комп'ютерні столи Юніор.

Якщо ви вирішили придбати сучасний оригінальний комп'ютерний стіл, яким будете користуватися на роботі, в офісі і в домашніх умовах, зверніться в наш інтернет-магазин від фабрики «Юніор меблі» Наші дизайнерські рішення приємно здивують вас своєю оригінальністю, практичністю, сучасним стилем. Працюючи вже багато років у цій сфері та спілкуючись із замовниками, ми змогли виробити свій неповторний стиль, висуваючи високі вимоги до ергономіки, якості матеріалів, з яких виготовлена ​​наша продукція, до її дизайну.

 Компьютерный стол Юниор 1005 компьютерный стол Юниор 1012

 Асортимент комп'ютерної меблів від фабрики «Юніор меблі дуже різноманітний-комп'ютерні столи, письмові столи, всі вони відрізняються свом призначенням, конфігурацією, розмірами, кольоровою гамою, декором. Каталог виробыв можно подивиться тут. Наші фахівці встановлять їх як в домашніх умовах, так і в офісах.

   Якщо ви хочете піти від стандартних рішень при виборі комп'ютерного столу, можна внести свої зміни, підкоригувавши форму, габарити, колір, саму структуру, адже у нас до кожної одиниці продукції, що виготовляється свій індивідуальний підхід. Використовувана фурнітура дуже міцна, функціональна, що надає столів високу якість і вони довго будуть служити і радувати вас. Завдяки багаторічному досвіду роботи, вся продукція «Юніор меблі» відповідає високим вимогам і стандартам якості.

  Продукція фабрики «Юніор меблі» доставляється в усі куточки України, а на склад логістичної компанії партнера, - безкоштовно. Працюючи в Україні 7 років, ми робили доставку комп'ютерних столів в самі різні міста. Наші дизайнери розробили столи з урахуванням всіх ваших вимог і побажань, привносячи в ваш інтер'єр певний шарм, індивідуальність, піклуючись про вашому робочому місці, зберігаючи ваш зір, правильну поставу, щоб людина будь-якого віку зміг відчувати себе дуже зручно, комфортно. Дотримані також і всі санітарно-гігієнічні норми. У наших фірмових салонах в Києві, Житомирі ви завжди можете подивитися на наші зразки, їх колірну гаму, переконатися у високій якості матеріалів, доступності цін. Доставку, збірку і якість ми гарантуємо. Також на комп'ютерні столи від «Юніор меблі» ми надаємо гарантію

Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України