Каталог
вгору

Приставний елемент Юніор 2527

Вартість:
25000 грн.
     
       Доставка та монтаж  
* "Новою поштою" по Украиїні -по тарифу перевізника
* Доставка по Київу та Житомиру  - от 100грн
* Збирання в Києві та Житомирі -7% від вартості
* Термін виробництва 14 днів
Cхожі товари:
Габаритні розміри
rozmeri.png
Ширина : 350 мм
Глибина : 350 мм
Висота : 1500 мм

Властивості столу:

Тип : приставний (на)
Колір : одноколірний, двокольоровий

Базова комплекція:

Матеріал : ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Крайка : внутрішні елементи - меламін, кришка та дно - ПВХ 2мм (Polkemik, Rehau)
Головні кольори ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Кольори ДСП люкс «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм ( ДОПЛАТА 10%)

Опис

Приставний елемент Юніор 2527 спроектований для створення оригінального ансамблю з лінією низьких офісних шаф. Ця серія популярна серед наших споживачів, тому ми вирішили виготовити додатковий модуль, який у поєднанні з іншими меблями надасть вашому кабінетові презентабельному вигляду. Цей стелаж не може стояти відособлено, він повинен кріпитися до бічної стінки шафи або стелажу. Хоча за бажання, його можна помістити в кут приміщення. Цей елемент досить універсальний і функціональний. На відкритих радіусних полицях можна розмістити теки, проспекти, буклети. Органічно виглядатимуть там кубки, дипломи і вимпели, вручені вашому колективові. Якщо меблі розташовані в шкільному класі, ці поверхні можна задіяти для виставок всіляких виробів і сувенірів, зроблених дітьми. У дитячому саду полиці доречно зайняти іграшками. У кожній установі знайдеться застосування приставному елементу, незалежно від спеціалізації організації або фірми. Відкритий стелаж можна доукомплектувати фасадами зі скла: прозорого, матового або тонованого. Проте такі фігурні дверці - дороге задоволення. Якщо ви готові заплатити за імідж і особливий шарм вашого кабінету, зв'яжіться з нашим дизайнером і уточніть усі деталі.

Шафа виготовлена з деревно-стружкових плит вітчизняних виробників. Фабрика  Юніор меблі  відповідально ставиться до питань безпеки і екологічності своєї продукції, тому співпрацює тільки з перевіреними постачальниками. ДСП виготовлені з натуральної сировини без додавання шкідливих склеюючих смол, це запобігає випарам, що негативно впливають на самопочуття людей. Поверхня плит ламінована. Ви можете обрати будь-який відтінок для ваших меблів в розділі "Декор і кольори". Там наведено безліч варіантів, можна зупинитися саме на тому, який найбільш підходить до внутрішнього інтер’еру вашого офісу. Плівка меламіну, яка покриває плити, імітує натуральну деревину, це надає меблям статусного вигляду, а за ціною цілком доступно. Окрім цього, таке покриття оберігає стелаж від сколів, механічних ушкоджень, дії побутових розчинників і забезпечує стійкість до вологи. Враховуючи це, на полицях сміливо можна розміщувати квіткові горщики, тим паче, що висота конструкції в півтора метри робить догляд за рослинами дуже зручним.
Якщо ви визначилися з вибором, і приставний елемент Юніор 2527 підходить вам за усіма параметрами, зв'язуйтеся з нашим консультантом і уточніть ряд деталей : кількість полиць і відстань між ними, колір - однотонний або двоколірний, наявність фасадів. Усі ваші побажання будуть враховані, і впродовж 14 днів після оформлення заявки замовлення буде виконано. Забрати меблі ви можете самовивезенням, по Києву і Житомиру ми самі організовуємо доставку, а по інших адресах висилаємо товар в розібраному вигляді Новою поштою. Посилка упакована компактно, в неї входять усі комплектуючі, універсальний ключ і покрокова інструкція складання. Не має значення, де знаходиться ваша установа, наша продукція доступна всім.

Офісні шафи та пенали
Супутні товари:
Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України