Каталог
вгору

Шафа гардеробна офісна Юніор 2507

Вартість:
4500 грн.
     
       Доставка та монтаж  
* "Новою поштою" по Украиїні -по тарифу перевізника
* Доставка по Київу та Житомиру  - от 100грн
* Збирання в Києві та Житомирі -7% від вартості
* Термін виробництва 14 днів
Cхожі товари:
Габаритні розміри
rozmeri.png
Ширина : 700 мм
Глибина : 500 мм
Висота : 1850 мм

Властивості столу:

Тип : для одежі
Можливі модифікації : Ширина 700мм / 800мм
Колір : одноколірний, двокольоровий

Базова комплекція:

Матеріал : ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Крайка : внутрішні елементи - меламін, кришка та дно - ПВХ 2мм (Polkemik, Rehau)

Додаткова комплектація (оплочується додатково):

Ширина 800 мм

Ширина 800 мм 

доплата 10%
Головні кольори ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Кольори ДСП люкс «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм ( ДОПЛАТА 10%)

Опис

Закрита офісна гардеробна шафа Юніор 2507 - необхідний елемент будь-якого кабінету. Офісним працівникам важливо компактно розмістити верхній одяг, адже у більшості сучасних установ немає гардеробів. Неестетично і незручно захаращувати куртками і пуховиками спинки стільців або крісел. Не зовсім красиво виглядає в солідному кабінеті і відкрита вішалка. На робочому місці все повинно бути зручно, продумано і не відволікати від трудового процесу. Таким цілям максимально служить модель, пропонована нами. За двома непрозорими дверима знаходиться штанга, на якій можна розмістити плічки з одягом 7-8 ваших співробітників. Також усередині розміщені полиці для зберігання змінного взуття і головних уборів. Якщо бажаєте, можете замовити тристулкову модель, вона зможе вмістити в себе більше одягу, можна додати полиці, а ще укомплектувати конструкцію приставним радіусним сегментом. З внутрішньої сторони дверцят шафи, що відкриваються, зручно прикріпити дзеркало потрібного вам розміру.

Юніор 2507 можна виготовити шириною 700 мм або 800 мм, на цоколі або пластикових опорах, залежно від площі вашого приміщення і якості підлоги. Шафа виготовлена з ДСП, матеріалу, що поєднує в собі високу якість, екологічність і доступність ціни. Деревно-стружкові плити виготовлені зі стружки хвойних і листяних дерев без використання шкідливих склеюючих речовин. Поверхня плит ламінована. Меламінова плівка робить поверхню максимально схожою на натуральне дерево, але коштує в рази дешевше. Є ще декілька плюсів ЛДСП : такі плити стійкі до вологи, механічних ушкоджень і деяких побутових розчинників, з їх поверхні легко прибрати чорнило і маркер. Фабрика  Юніор меблі  використовує матеріали кращих вітчизняних виробників, чия продукція заслужила хороші відгуки не лише на внутрішньому ринку, але і в країнах Європи, куди вона поставляється. Колір виробу обирайте з широкої палітри, запропонованої на сайті, або за допомогою консультації нашого фахівця.Торці внутрішніх елементів шафи обклеєні меламіновою плівкою, а кришки і дна кромкою з високоякісного пластика, стійкого до вологи.
Шафа Юніор 2507 може бути виготовлена з однотонних деревних плит, а можливо скомбінувати декілька відтінків: один на корпусі, інший на фасадах. Ми врахуємо усі ваші бажання, як і конструктивні зміни, пов'язані з особливостями приміщення, в якому ви збираєтеся розмістити меблі. Якщо необхідно приховати за нею деякі недоліки стін, комунікації або труби, обговоріть деталі з нашим дизайнером і знайдіть прийнятне рішення. Усі побажання відносно габаритів, кольору і особливостей внутрішньої конструкції шафи вносьте безпосередньо при оформленні заявки. Наші співробітники усе це врахують, і через 14 днів ваше замовлення буде готове. Можете забрати його самовивозом, а якщо це вам незручно, ми пришлемо меблі посилкою, компактно упакованою. У упаковці знайдете усі комплектуючі, універсальний ключ і детальну інструкцію, яка дозволить справитися зі складанням навіть новачкові.

Офісні шафи та пенали
Супутні товари:
Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України