Каталог
вгору

Шафа офісна низька Юніор 2515

Вартість:
5000 грн.
     
       Доставка та монтаж  
* "Новою поштою" по Украиїні -по тарифу перевізника
* Доставка по Київу та Житомиру  - от 100грн
* Збирання в Києві та Житомирі -7% від вартості
* Термін виробництва 14 днів
Cхожі товари:
Габаритні розміри
rozmeri.png
Ширина : 700 мм
Глибина : 350 мм
Висота : 1500 мм

Властивості столу:

Тип : для документів
Можливі модифікації : Ширина 700мм / 800мм
Колір : одноколірний, двокольоровий

Базова комплекція:

Матеріал : ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Крайка : внутрішні елементи - меламін, кришка та дно - ПВХ 2мм (Polkemik, Rehau)
Фасади : Тоноване скло, Матове скло

Додаткова комплектація (оплочується додатково):

Ширина 800 мм

Ширина 800 мм 

доплата 10%
Головні кольори ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Кольори ДСП люкс «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм ( ДОПЛАТА 10%)

Опис

Нам недостатньо організувати своє робоче місце зручними меблями, ми хочемо, щоб виглядали вони естетично і сучасно. Саме таким вимогам відповідає модель Юніор 2515. Низька офісна шафа, завдяки високоякісним ЛДСП, має неймовірну схожість з натуральним деревом. Колір ви можете підібрати з широкої палітри такий, який максимально відповідатиме внутрішньому інтер’еру вашого кабінету. Скло, яке закриває верхні дві полиці, може бути прозорим. Але якщо ви хочете надати додаткового шарму вашому офісу, замовте тоновані або матові скляні дверці. Крім того, що шафа має привабливий зовнішній вигляд, він дуже функціональна і універсальна. Складається він із трьох частин. У верхній, на засклених полицях, розмістіть важливу документацію довгого терміну зберігання. Важливо, щоб такі папери не втратили презентабельного вигляду, тому сховайте їх від сонячних променів і пилу. У середній, відкритій, частині зручно розташувати матеріали частого користування, до яких потрібен постійний доступ. Нижня частина шафи з відкидними дверцями з ДСП призначена для зберігання громіздких предметів. Широкі двері дозволяють безперешкодно заховати їх всередину ніші. Крім того, така конструкція дозволяє присунути шафу на максимально близьку відстань до вашого робочого місця: у вас все знаходитиметься на відстані витягнутої руки. Юніор 2515 органічно виглядатиме в офісі будь-якої спеціалізації, оскільки відповідає усім вимогам до офісних меблів.
Фабрика "Юніор меблі" виготовляє свою продукцію з високоякісних матеріалів вітчизняних виробників. Товщина плит 16 мм. Це робить меблі особливо міцними, і дає гарантію їх довгої служби. Полиці з такого матеріалу міцні, тому мають достатнє несуче навантаження. Зовнішня поверхня плит ламінована. Плівка меламіну надає поверхні схожість з натуральним шпоном, має захисне значення: оберігає від механічних ушкоджень і сколів, дії яскравого сонячного світла і побутових розчинників. ЛДСП стійкі до вологи, що актуально в приміщеннях погано опалюваних, де спостерігаються скачки і перепади температур. Навіть у таких умовах наші меблі збережуть привабливий вигляд. Колір шафи може бути однотонним, але можна виділити фасади відносно корпусу і зробити їх іншого відтінку. Відповідно з розмірами вашого кабінету можна виготовити шафу різної ширини : 700 мм і 800 мм. Залежно від якості підлоги, можливо розмістити стелаж або на цоколі, або на міцних пластикових опорах 30 мм і 50 мм.
Висота цієї моделі сприяє тому, що ви можете задіяти в загальному інтер'єрі стіну позаду неї. Над верхньою кришкою можна розмістити необхідну наочность, плакати, слогани, схеми або карти. На кришці шафи органічно виглядатимуть вазони. На висоті півтора метри за ними зручно доглядати, а стійка до вологи поверхня дозволяє розставити на ній квіткові горщики. Якщо ви зупинилися на цій моделі, уточніть з нашим консультантом усі деталі, щоб ми могли врахувати всі ваші побажання. Через 14 днів після оформлення заявки меблі будуть готові.

Офісні шафи та пенали
Супутні товари:
Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України