Каталог
вгору

Стелаж офісний Юніор 2501

Вартість:
2900 грн.
     
       Доставка та монтаж  
* "Новою поштою" по Украиїні -по тарифу перевізника
* Доставка по Київу та Житомиру  - от 100грн
* Збирання в Києві та Житомирі -7% від вартості
* Термін виробництва 14 днів
Cхожі товари:
Габаритні розміри
rozmeri.png
Ширина : 700 мм
Глибина : 350 мм
Висота : 1850 мм

Властивості столу:

Тип : для документів
Можливі модифікації : Ширина 700мм / 800мм
Колір : одноколірний, двокольоровий

Базова комплекція:

Матеріал : ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Крайка : внутрішні елементи - меламін, кришка та дно - ПВХ 2мм (Polkemik, Rehau)

Додаткова комплектація (оплочується додатково):

Ширина 800 мм

Ширина 800 мм 

доплата 10%
Головні кольори ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Кольори ДСП люкс «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм ( ДОПЛАТА 10%)

Опис

Перед вами шафа відкритого типу для документів. Стелаж Юніор 2501 розрахований, передусім, для офісів. У нім зручно зберігати поточну документацію, теки, з якими персонал працює постійно впродовж дня. Деякі папери мають бути завжди під рукою, знаходитися на видному місці, і ця модель відповідає таким запитам. Шафа виготовлена з деревно-стружкових плит вітчизняного виробництва. Для персоналу фабрики Юніор меблі  це принципове питання: ми використовуємо матеріали, виготовлені без додавання шкідливих речовин, якість яких відповідає їх ціні. Оскільки на роботі більшість співробітників проводять великий період часу, то питання екологічності матеріалів встає на перше місце. З нашими меблями ви можете бути спокійними відносно свого самопочуття: ніяких шкідливих випарів або різких запахів. Все відповідає санітарно-гігієнічним нормам. Колірна гамма ДСП велика, вибирайте відтінок, який підходить до інтер'єру вашого кабінету, заздалегідь порадившись з нашим консультантом. 

Глибина і відстань між полицями ідеально підходять для розміщення усіх видів тек. Ви можете змінити кількість полиць і простір між ними. Якщо хочете, можна додавати дверці або скло на усю висоту шафи або окремі його частини. Окремо обговорюється ширина стелажу. Усі конструктивні зміни, які збираєтеся внести в цю модель, обговоріть з нашим дизайнером. Тоді наші майстри усе виконають в точності з вашими побажаннями. Зверніть увагу на те, що торці полиць обклеєні кромкою з меламіну. Цей високоякісний пластик імітує натуральний деревний шпону але значно дешевший за ціною. Він стійкий до вологи, механічних дій, а також до хімічних і побутових рідин: розчинників, спирту, кави, чорнил, вина. Дія прямих сонячних променів жодним чином не впливає на властивості цього матеріалу, не страшні йому і сколи. Торці кришки і дна стелажу обклеєні кромкою ПВХ виробництва провідних європейських фірм.
За допомогою стелажів Юніор 2501 ви можете зонувати простір вашого офісу, використавши їх, як перегородки між столами. Таким чином кожен працівник отримає ізольоване робоче місце. Крім того, ці шафи дуже зручні для експозиції зразків продукції вашого підприємства або тематичних виставок у бібліотеці. Стелажі стійкі завдяки вивіреному співвідношенню їх габаритів. Вони можуть бути виготовлені як на цоколі, так і на опорах з високоміцного пластика 30 мм або 50 мм. Після того, як ви визначитеся з усіма моментами, пов'язаними із замовленням цього офісного стелажу, ми виготовимо його впродовж двох тижнів. Товар буде надісланий вам Новою поштою. Він дуже компактно упаковується і легко збирається. Усе необхідне для складання висилається в комплекті з меблями. Доставка за адресою і збірка можливі в Києві і Житомирі.

Офісні шафи та пенали
Супутні товари:
Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України