Каталог
вгору

Шафа офісна Юніор 2505

Вартість:
4400 грн.
     
       Доставка та монтаж  
* "Новою поштою" по Украиїні -по тарифу перевізника
* Доставка по Київу та Житомиру  - от 100грн
* Збирання в Києві та Житомирі -7% від вартості
* Термін виробництва 14 днів
Cхожі товари:
Габаритні розміри
rozmeri.png
Ширина : 700 мм
Глибина : 350 мм
Висота : 1850 мм

Властивості столу:

Тип : для документів
Можливі модифікації : Ширина 700мм / 800мм
Колір : одноколірний, двокольоровий

Базова комплекція:

Матеріал : ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Крайка : внутрішні елементи - меламін, кришка та дно - ПВХ 2мм (Polkemik, Rehau)

Додаткова комплектація (оплочується додатково):

Ширина 800 мм

Ширина 800 мм 

доплата 10%
Головні кольори ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Кольори ДСП люкс «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм ( ДОПЛАТА 10%)

Опис

Шафа офісна Юніор 2505 найбільше підійде для зберігання габаритної документації. Особливістю цієї моделі є четверо закритих дверей. За ними можна розмістити графіки, схеми, проектну документацію, яка оформляється, як правило, на аркушах великого формату. Щоб не порушувати естетичного вигляду приміщення, такі об'ємні папери краще всього прибрати з очей. Актуальна ця модель і в приймальнях: за усіма відвідувачами не устежиш, а якщо на дверці встановити внутрішні замки, то за вміст шафи можна не хвилюватися. На містких полицях зручно також покласти різноманітні підшивки, яких багато в бухгалтерії або БТІ. Наші дизайнери підуть вам назустріч, якщо за допомогою меблів ви захочете приховати конструктивні недоліки приміщення (комунікації, труби та інше). У середній, відкритій, частині шафи зручно покласти документи, до яких потрібний постійний доступ. Там же можна розмістити і канцелярське приладдя. У нижню частину можна помістити документацію, якою користуєтеся рідше. Там зручно зберігати запаси офісного паперу і чорнила, оргтехніку і різні комплектуючі до неї.

Шафа виготовлена з деревно-стружкових плит вітчизняного виробництва. Фабрика Юніор меблі  дотримуються принципу максимальної безпеки власної продукції. Тому ДСП екологічні, вони виготовлені без додавання шкідливих речовин. Поверхня плит ламінована, нанесена меламінова поівка імітує натуральний деревний шпон. Естетичний вигляд поєднується з практичністю: поверхня стійка до вологи, не змінює своїх властивостей від попадання на неї прямих сонячних променів. Також нашим плитам не страшні поширені побутові розчинники і чорнило. Це важливий чинник, оскільки меблі ви купуєте на десятиліття, і виглядати бездоганно вона буде тривалий час. Колір корпусу і фасаду ви можете вибрати самі. Вирішуйте, буде ваша шафа однотонною або поєднувати в собі два відтінки. Кольорова гамма широка, але краще порадьтеся з нашим консультантом, щоб змогли зупинитися на оптимальному варіанті. Модель Юніор 2505 виготовляється в двох розмірах: ширина стелажу 700 мм або 800 мм, аби ви змогли підібрати меблі під габарити конкретного приміщення. Шафа стійка, може бути розміщена на цоколі або пластиковій опорі 30 мм чи 50 мм.
Перш ніж зробити замовлення, обговоріть усі деталі з нашим консультантом, визначтеся з кольором, габаритами, конструкторськими змінами, особливими побажаннями. Ми врахуємо усе це і виготовимо меблі упродовж 14 днів. Не має значення, де ви мешкаєте, ми доставимо ваше замовлення, завдяки тісній співпраці з Новою поштою. Шафа висилається в розібраному вигляді. Упаковка дуже компактна і надійно оберігає меблі від механічних ушкоджень. У посилку будуть вкладені усі комплектуючі, універсальний ключ і детальна інструкція. Зібрати виріб самостійно не складе ніяких труднощів. Свої послуги з доставки і складання ми пропонуємо для жителів Києва і Житомира.

Офісні шафи та пенали
Супутні товари:
Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України