Каталог
вгору

Шафа офісна низька Юніор 2512

Вартість:
4200 грн.
     
       Доставка та монтаж  
* "Новою поштою" по Украиїні -по тарифу перевізника
* Доставка по Київу та Житомиру  - от 100грн
* Збирання в Києві та Житомирі -7% від вартості
* Термін виробництва 14 днів
Cхожі товари:
Габаритні розміри
rozmeri.png
Ширина : 700 мм
Глибина : 350 мм
Висота : 1500 мм

Властивості столу:

Тип : для документів
Можливі модифікації : Ширина 700мм / 800мм
Колір : одноколірний, двокольоровий

Базова комплекція:

Матеріал : ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Крайка : внутрішні елементи - меламін, кришка та дно - ПВХ 2мм (Polkemik, Rehau)
Фасади : Тоноване скло, Матове скло

Додаткова комплектація (оплочується додатково):

Ширина 800 мм

Ширина 800 мм 

доплата 10%
Головні кольори ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Кольори ДСП люкс «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм ( ДОПЛАТА 10%)

Опис

Не кожне офісне приміщення має досить простору для розміщення робочих місць співробітників і необхідних меблів. А якщо додати сюди низькі стелі, то виникнуть труднощі при оформленні інтер'єру. Саме для таких кабінетів ми пропонуємо низьку шафу із склом для паперів. Такі меблі, збільшуючи відстань до стелі, зорово роблять кімнату просторішою. Така модель добре буде виглядати і в об'ємних приміщеннях: завжди хочеться створити ілюзію простору. Над шафою, крім всього, зручно розмістити стенди з корисною або важливою документацією: план евакуації з кабінету, правила трудового розпорядку і іншу інформацію, яка необхідна для працівників і перевіряючих служб. Модель Юніор 2512 складається з двох частин. Верхня закрита скляними дверцями. На двох полицях можна виставити дипломи, вимпели, кубки, якими нагороджений ваш колектив. Така виставка корисна, як в плані створення реноме фірми, так і зобов'язує до нових звершень. Скло може бути як прозорим, так і тонованим. Обговоріть цей момент перед замовленням з нашим консультантом, який допоможе вибрати оптимальний варіант, виходячи з ваших планів.
Нижня частина шафи складається теж з двох поличок, захованих за непрозорими дверима. На них, по вашому бажанню, може бути вставлений замок. На прихованих полицях зручно зберігати різну офісну документацію, що не вимагає постійного звернення до себе, але необхідну при роботі. Це можуть бути підшивки звітів, відомостей і т. д. Схеми, таблиці, проекти, виконані на листах великого формату і згорнуті в рулони, - саме в таких закритих нішах місце для подібних паперів. Офісна техніка і комплектуючі до неї також зручно розмістити внизу шафи, як і запаси офісного паперу та канцелярії. Полиці виготовлені з ДСП 16 мм, мають достатнє несуче навантаження, тому не бояться і габаритних речей. Деревно-стружкові плити виготовлені з натуральної сировини без додавання шкідливих склеюючих речовин, відповідають встановленим санітарно-гігієнічним нормам. Використання екологічних матеріалів - головний принцип керівництва Фабрики Юніор меблі. ВПХ - кромка для обклеювання торців кришки і дна стелажу, теж не шкідлива для нашого здоров'я.
Ви можете обрати будь-який колір для корпусу і фасаду шафи Юніор 2512. Палітра кольорів повинна догодити будь-якому смаку. Якщо ж ви хочете, щоб текстура ламінату абсолютно нагадувала дерево, замовте колір з лінії люкс. Зв'яжіться з нашим консультантом і обговоріть цю деталь, а також ширину виробу, розмістити його на цоколі чи пластиковій опорі 30 мм або 50 мм. Ми врахуємо усі ваші побажання і виконаємо зроблене замовлення впродовж двох тижнів. Після 14 днів з моменту оформлення заявки ми відправимо вибрану вами модель по Новій пошті, в те відділення, яке вкажете ви. Меблі вирушають в розібраному вигляді, упаковка компактна і надійна: оберігає від механічних ушкоджень. У посилці ви знайдете усі комплектуючі, універсальний ключ і детальну інструкцію. Зі складанням жодних проблем не виникне навіть у дилетанта, що вперше взявся за подібну справу. У Києві і Житомирі ми доставляємо замовлення по вказаних адресах своїм транспортом.

Офісні шафи та пенали
Супутні товари:
Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України