Каталог
вгору

Шафа офісна Юніор 2502

Вартість:
3900 грн.
     
       Доставка та монтаж  
* "Новою поштою" по Украиїні -по тарифу перевізника
* Доставка по Київу та Житомиру  - от 100грн
* Збирання в Києві та Житомирі -7% від вартості
* Термін виробництва 14 днів
Cхожі товари:
Габаритні розміри
rozmeri.png
Ширина : 700 мм
Глибина : 350 мм
Висота : 1850 мм

Властивості столу:

Тип : для документів
Можливі модифікації : Ширина 700мм / 800мм
Колір : одноколірний, двокольоровий

Базова комплекція:

Матеріал : ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Крайка : внутрішні елементи - меламін, кришка та дно - ПВХ 2мм (Polkemik, Rehau)

Додаткова комплектація (оплочується додатково):

Ширина 800 мм

Ширина 800 мм 

доплата 10%
Головні кольори ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Кольори ДСП люкс «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм ( ДОПЛАТА 10%)

Опис

Шафа офісна відкрита для паперів Юніор 2502 відрізняється багатофункціональністю і эргономічністю. У ній можна зручно розташувати теки і документи, які завжди мають бути під рукою, - у верхній, відкритій частині, а інші речі, не призначені для сторонніх очей, заховайте за дверцями в нижній частині. При необхідності встановіть замок, якщо документація особливо важлива. У закритій частині розміщені дві полиці, як і у відкритій. Міжполичний простір ідеальний для розставляння тек, книг різних форматів. У верхній частині шафи можна при необхідності розмістити зразки продукції вашого підприємства або літературні виставки у бібліотеці, шкільному кабінеті. Полиці, як і увесь корпус виготовлені з ДСП. Деревні плити міцні, їх несуче навантаження відповідає нормам, тому не бійтеся прогинів. Фабрика Юніор меблі стежить за тим, щоб продукція була екологічною, і використовують високоякісні матеріали провідних вітчизняних виробників, чий товар має попит не лише на внутрішньому ринку, але і експортується в країни Європи. Кольорова гамма ДСП дозволяє вам вибрати відтінок, найбільш відповідний до внутрішнього оздоблення вашого кабінету.
Торці полиць обклеєні кромкою з меламіну. Цей високоякісний пластик імітує натуральний шпон. За ним легко доглядати, оскільки меламін стійкий до вологи і механічних ушкоджень, сколам. Цьому матеріалові не страшні побутові рідини: чорнило, кава, вино, або хімічні розчинники, спирт. Меламін не втрачає своїх властивостей під впливом прямих сонячних променів. Все перелічене вище істотно, якщо врахувати, що полиці відкриті і зовнішній бездоганний вигляд для них дуже важливий. Торці кришки і дна стелажу обклеєні кромкою ПВХ, високоякісним пластиком провідних європейських фірм.
Розміри шаф, які ви, за бажання, можете змінити, дозволяють легко вписати меблі у будь-який офіс. Габарити меблів, їх співвідношення. вивірені і забезпечують необхідну стійкість. Зверніть увагу на те, що пластикові опори можна регулювати. Це істотно, якщо ви встановлюєте шафу на нерівній поверхні. Стійкість, таким чином, посилюється. Усі конструктивні зміни: ширина, кількість полиць, додаткова фурнітура, колір виробу - детально обговорюються з нашим дизайнером. Персонал фабрики Юніор меблі виконає ваше замовлення з урахуванням усіх побажань впродовж двох тижнів (14 днів). Меблі висилаються Новою поштою в розібраному вигляді, компактно упаковані. Збірка не викличе труднощів, тим паче, що детальна інструкція і усі необхідні деталі для складання вкладаються в посилку. У таких містах, як Житомир і Київ, наші співробітники можуть забезпечити доставку за вказаною адресою і виконати збірку при необхідності.

Офісні шафи та пенали
Супутні товари:
Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України