Каталог
вгору

Шафа офісна Юніор 2503

Вартість:
4900 грн.
     
       Доставка та монтаж  
* "Новою поштою" по Украиїні -по тарифу перевізника
* Доставка по Київу та Житомиру  - от 100грн
* Збирання в Києві та Житомирі -7% від вартості
* Термін виробництва 14 днів
Cхожі товари:
Габаритні розміри
rozmeri.png
Ширина : 700 мм
Глибина : 350 мм
Висота : 1850 мм

Властивості столу:

Тип : для документів
Можливі модифікації : Ширина 700мм / 800мм
Колір : одноколірний, двокольоровий

Базова комплекція:

Матеріал : ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Крайка : внутрішні елементи - меламін, кришка та дно - ПВХ 2мм (Polkemik, Rehau)
Фасади : Тоноване скло, Матове скло

Додаткова комплектація (оплочується додатково):

Ширина 800 мм

Ширина 800 мм 

доплата 10%
Головні кольори ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Кольори ДСП люкс «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм ( ДОПЛАТА 10%)

Опис

Шафа офісна із скляними дверима для паперів Юніор 2503 незамінна для будь-якого приміщення офіційної установи. Вона дуже функціональна, на її поверхнях легко умістити теки, окремі документи, книги, проспекти, буклети - все, без чого не можна уявити сучасний кабінет. Глибина полиць дозволяє скласти на них акуратними стопками журнали, каталоги, газетні підписки. Міжполичний простір ідеальний для розміщення офісних тек. Особливістю цієї моделі є те, то що усі полиці закриті, що оберігає документацію від запилювання. А це важливий чинник: саме книжковий пил викликає алергію у багатьох людей. Якщо папери зберігаються в закритому просторі, то про цей негативний алергенний чинник можна забути. Ви можете вибрати тонування скла, надавши, здавалося б, безликому виробу особливу, неповторну естетику. Вибирайте також і декор ДСП. Деревно-стружкові плити екологічні, що теж порадує людей, схильних до алергії. Вони виготовлені без додавання шкідливих речовин, за якістю не поступаються продукції провідних світових фірм, але доступні за ціною для нашого споживача. Таке співвідношення ціни і якості принципове для керівництва Фабрики  Юніор меблі.
ДСП забезпечує міцність не лише корпусу, але і полицям. Несуче навантаження відповідає прийнятим стандартам, тому сміливо розміщуйте на них ряди книг - прогину не буде. Торці полиць обклеєні кромкою меламіну. Меламін імітує натуральний шпон, тому має тут естетичне значення. Цей матеріал стійкий до вологи, сколам, механічним і хімічним ушкодженням. Його зовнішній вигляд не зіпсують пролита кава, чорнило або розчинник. Це важливий чинник. Оскільки меблі розраховані на довгу експлуатацію, то і зовнішній вигляд їх має бути бездоганним завжди. Торці кришки і дна шафи обклеєні кромкою з ПВХ, високоякісного пластику, стійкого до вологи.
У нижній частині шафи, закритій дверцями з деревних плит зручно зберігати документи або предмети, не призначені для цікавих очей. Там можна умістити і деяку офісну техніку для зберігання. Якщо речі особливо цінні, можна встановити на дверцята замок. Усе це обговорюється з дизайнером перед замовленням.
Співвідношення габаритів шафи забезпечуює його стійкість. Вибирайте, виготовити його на цоколі або пластикових опорах. Ці опори можна регулювати, згладжуючи нерівності підлоги. Ширину шафи підберіть відповідно до розмірів вашого кабінету. Як бачите, Юніор 2503 можна умістити навіть в маленькі приміщення. Обговоріть усі конструктивні особливості з нашим консультантом: колір, розміри, тон скла, наявність замка, особливі побажання - усе це буде враховано при виготовленні шафи. Після оформлення замовлення виріб зможете отримати через 14 днів по Новій пошті. Упаковка компактна, висилаються меблі в розібраному вигляді. Усі комплектуючі та інструкція додаються, тому сам процес складання не викличе труднощів ніяких. Доставку за адресою і збірку здійснюємо в Києві і Житомирі.

Офісні шафи та пенали
Супутні товари:
Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України