Каталог
вгору

Шафа офісна Юніор 2504

Вартість:
4900 грн.
     
       Доставка та монтаж  
* "Новою поштою" по Украиїні -по тарифу перевізника
* Доставка по Київу та Житомиру  - от 100грн
* Збирання в Києві та Житомирі -7% від вартості
* Термін виробництва 14 днів
Cхожі товари:
Габаритні розміри
rozmeri.png
Ширина : 700 мм
Глибина : 350 мм
Висота : 1850 мм

Властивості столу:

Тип : для документів
Можливі модифікації : Ширина 700мм / 800мм
Колір : одноколірний, двокольоровий

Базова комплекція:

Матеріал : ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Крайка : внутрішні елементи - меламін, кришка та дно - ПВХ 2мм (Polkemik, Rehau)
Фасади : Тоноване скло, Матове скло

Додаткова комплектація (оплочується додатково):

Ширина 800 мм

Ширина 800 мм 

доплата 10%
Головні кольори ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Кольори ДСП люкс «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм ( ДОПЛАТА 10%)

Опис

Шафа офісна Юніор 2504 багатофункціональна, тому незамінна для будь-якого офісного приміщення. Особливістю цієї моделі є укорочені скляні двері. За ними на міцних полицях розмістіть теки, буклети, проспекти. Якщо маєте дипломи і кубки - це теж ідеальне місце для таких реліквій. В цьому випадку краще, щоб скло було прозорим. Якщо вам необхідно сховати вміст полиць від очей відвідувачів, замовте скло матове або тоноване. Окрім відведеної функції, такі дверці нададуть неповторності вашому кабінетові і особливого шарму. У середній частині зручно помістити документи частого користування : доступ до них відкритий постійно, що економить ваш час. Нижня частина шафи закрита дверима з ДСП. Там зберігайте підшивки справ, газет або журналів. На внутрішні полиці можна прибрати також об'ємні схеми або графіки, згорнуті в рулони. Там вони не запорошаться і не порушуватимуть естетичного сприйняття вашого робочого місця. За непрозорими дверцятами зберігайте офісну техніку, якщо ви прибираєте її з робочого столу після завершення трудового дня. При необхідності замовте внутрішній замок, щоб доступ до вмісту нижнього відсіку був тільки у вас.
Шафа Юніор 2504 виготовлена з деревно-стружкових плит. Якість матеріалу висока, ДСП виготовляється з дотриманням усіх екологічних норм, тому відповідає світовим стандартам. Поверхня плит ламінована. Таке покриття забезпечує надійність в експлуатації, воно стійке до вологи, побутових і хімічних розчинників, спирту. З такої поверхні легко видалити чорнило, а гарячі напої - чай або кава - не завдадуть йому шкоди, як і прямі сонячні промені. Кольорова гамма ДСП широка. У цій моделі ви можете, за бажання скомбінувати декілька відтінків: на корпусі і фасадах. Зверніться по допомогу до нашого консультанта, він допоможе вибрати оптимальний варіант. Окремо обговорюється ширина виробу. Фабрика  Юніор меблі  намагаються врахувати усі побажання споживача, щоб її стелажі можна було розмістити в приміщеннях будь-якої площі і об'єму. Вивірені габарити шафи надають їй стійкості. Ця модель може виготовлятися як на цоколі, так і на пластикових опорах. Останнє актуально, якщо підлога в приміщенні нерівна, і треба відрегулювати опори, щоб меблі стояли максимально нерухомо.
Якщо ви визначилися з вибором, уточніть, які конструктивні зміни хочете внести, який колір і тип скла вибрати, і робіть замовлення. Ми виконаємо його впродовж 14 днів. Не має значення, де ви знаходитеся - товар буде доставлений за адресою. Наша співпраця з Новою поштою дозволяє вам скористатися нашими послугами у будь-якому куточку рідної країни. Шафа висилається в розібраному вигляді. Упаковка дуже компактна, в посилку будуть вкладені усі комплектуючі, детальна інструкція і універсальний ключ. Труднощів при складанні не виникне навіть у новачка. Якщо ваш офіс знаходиться в Києві або Житомирі, то наші співробітники доставлять вам товар самі і запропонують свої послуги з його збірки.

Офісні шафи та пенали
Супутні товари:
Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України