Каталог
вгору

Офісна тумба Юніор 2601

Вартість:
2000 грн.
     
       Доставка та монтаж  
* "Новою поштою" по Украиїні -по тарифу перевізника
* Доставка по Київу та Житомиру  - от 100грн
* Збирання в Києві та Житомирі -7% від вартості
* Термін виробництва 14 днів
Cхожі товари:
Габаритні розміри
rozmeri.png
Ширина : 350 мм
Глибина : 460 мм
Висота : 620 мм

Властивості столу:

Тип : приставний (на), мобильний (на)
Можливі модифікації : Ширина 350мм / 400мм, на колесах / на ніжках
Колір : одноколірний, двокольоровий

Базова комплекція:

Крайка : внутрішні елементи - меламін, кришка та дно - ПВХ 2мм (Polkemik, Rehau)
Направляючі для шухляд : Роликові (КНР)
Аксесуари : замочок в ящику

Додаткова комплектація (оплочується додатково):

Шарикові направляючі для шухляд : 40 грн/шухляда
Ширина 400 мм

Ширина 400 мм

доплата 10%
Головні кольори ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Кольори ДСП люкс «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм ( ДОПЛАТА 10%)

Опис

Тумба - незамінний атрибут офісу. У ній можна розмістити масу паперів, іншого приладдя, і при цьому місця займає вона мінімум. Це важливий аргумент для сучасних невеликих кабінетыв, особливо, якщо в них працюють декілька співробітників одночасно. Кожен повинен мати власний простір, використовуваний для розташування своєї канцелярії і документації. Розглянемо детальніше офісну тумбу Юніор 2601. Вона має чотири висувні ящики, в які можна умістити безліч документів. Причому, можливо розсортувати їх по певних категоріях, що згодом спростить пошук необхідного і заощадить робочий час та нерви працівника. Верхня шухляда, по вашому бажанню, може бути обладнана замком. Адже у будь-якого бюрократа знайдуться матеріали, що вимагають особливих умов зберігання. Кришка тумби має площу, що дозволяє поставити на неї габаритну оргтехніку : принтер, МФУ, інше. Дизайнери фабрики Юніор меблі прагнуть створювати багатофункціональні вироби, зручні у використанні. Тому ця модель може бути виготовлена на ніжках і на коліщатках. Таким чином, використовуйте її, як приставний елемент, або ж як мобільну конструкцію.
Виготовлена тумба Юніор 2601 із ДCП. Ми користуємося послугами перевірених вітчизняних постачальників цього матеріалу, що заслужили репутацію на європейських ринках. Деревно-стружкові плити виготовлені з натуральної сировини без додавання шкідливих речовин. Ззовні вони ламіновані. Плівка меламіну, нанесена на поверхню, імітує натуральне дерево. Це надає меблям особливий шик і статусність, а їх ціна вкладається в економ бюджет. Крім того, меламін захищає ДСП від сколів, механічних ушкоджень, дії побутових розчинників, спирту. З такої поверхні легко видаляються сліди чорнила, маркера або коректора. Бездоганний зовнішній вигляд забезпечений на багато років. Колір ЛДСП можна вибрати в розділі "Декор і кольори". Якщо в кабінеті усі меблі однотонні, ми виконаємо в такому ж стилі і тумбу, але можливо в її виготовленні використати два відтінки: один для корпусу, інший - для фасадів.
Перейдемо до висувних ящиків. Внутрішня частина їх виконана з високоміцного пластика, що має достатнє несуче навантаження, тому прогини їм не страшні. Роликові направляючі роблять їх хід легким і майже безшумним. Якщо ви хочете, щоб шухляди відкривалися на всю довжину, замовте телескопічні, (кулькові) направляючі. Вони забезпечать повне висунення і запобіжать випаданню. Якщо ви визначилися з вибором, зв'яжіться з нашим консультантом і уточніть усі деталі: ширину, колір, наявність замка і коліс, інші побажання. Ми врахуємо усі конструктивні особливості, і за два тижні після оформлення заявки ваш товар буде готовий. У Києві і Житомирі ми доставимо його вам, по інших адресах вишлемо Новою поштою в розібраному вигляді. У посилці ви знайдете усі комплектуючі і фурнітуру, універсальний ключ і детальну інструкцію складання.

Офісні тумби
Супутні товари:
Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України