Каталог
вгору

Офісна тумба Юніор 2602

Вартість:
1860 грн.
     
       Доставка та монтаж  
* "Новою поштою" по Украиїні -по тарифу перевізника
* Доставка по Київу та Житомиру  - от 100грн
* Збирання в Києві та Житомирі -7% від вартості
* Термін виробництва 14 днів
Cхожі товари:
Габаритні розміри
rozmeri.png
Ширина : 350 мм
Глибина : 460 мм
Висота : 540 мм

Властивості столу:

Тип : приставний (на), мобильний (на)
Можливі модифікації : Ширина 350мм / 400мм, на колесах / на ніжках
Колір : одноколірний, двокольоровий

Базова комплекція:

Крайка : внутрішні елементи - меламін, кришка та дно - ПВХ 2мм (Polkemik, Rehau)
Направляючі для шухляд : Роликові (КНР)
Аксесуари : замочок в ящику

Додаткова комплектація (оплочується додатково):

Шарикові направляючі для шухляд : 40 грн/шухляда
Ширина 400 мм

Ширина 400 мм

доплата 10%
Головні кольори ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Кольори ДСП люкс «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм ( ДОПЛАТА 10%)

Опис

Офісна тумба Юніор 2602 займе гідне місце у вашому кабінеті або вдома, в робочому куточку. Вона багатофункціональна і здатна уміщатися на будь-якому просторі, завдяки можливості обрати необхідну ширину : 359 мм або 400 мм. Якщо ви припускаєте, що меблі треба буде часто пересувати, можливо виконати цю модель на коліщатках. Зверху на тумбочці зручно розмістити принтер, сканер, факс та іншу оргтехніку або побутові прилади (кулер для води, наприклад). Три висувні ящики місткі, призначені для зберігання документів формату А- 4. Внутрішня їх частина виконана з високоміцного пластика, що витримує високе навантаження. Цей факт запобіжить прогинанню, збільшить термін служби шухляд. Фасади виконані з ЛДСП. Фабрика "Юніор меблі" величезне значення приділяє безпеці своєї продукції при експлуатації, тому ми використовуємо матеріали фірм, що мають бездоганну репутацію. Деревно-стружкові плити виготовлені з екологічних матеріалів. З зовніщнього боку вони ламіновані. Колір ви можете вибрати самі, виходячи з особливостей інтер’еру робочої кімнати. Оберіть відтінок в розділі "Декор і кольори" самостійно, або зверніться по допомогу до нашого консультанта.
Шухляди обладнані роликовими направляючими. Вони легко висуваються, майже безшумно на повну довжину. Щоб їх хід був ще плавніший і вони не випадали при відкриванні, замовте направляючі телескопічні (кулькові). Це коштує трохи дорожче, але багато додає в зручності користування. Три ящики дозволяють розсортувати наявні у вас папери по певних категоріях, а це спрощує роботу з ними і економить ваш час. У шухлядах можна зберігати також канцелярію, невеликі прилади, необхідні вам в процесі діяльності (калькулятори, діроколи та інше). Верхній ящик, за бажанням замовника, можна забезпечити замком. У такому підручному сейфі зручно зберігати документи строгої звітності або те, що хочете заховати від сторонніх очей - замок забезпечить надійність і конфіденційність.
Зверніть увагу, що плівка меламіну, що покриває поверхню ДСП, надає плитам максимальну схожість з натуральним деревом. Такі меблі стануть справжньою окрасою вашого офісу, нададуть йому статусного вигляду, і коштують при цьому досить помірно. Ламінат ухистить виріб від сколов, дії побутових розчинників і спирту. Привабливий зовнішній вигляд довгі роки залишатиметься незмінним, що важливо: адже такі покупки - для довгострокового використання. Якщо ви вже визначилися з вибором і ця модель відповідає усім вашим запитам, зверніться до наших фахівців і уточніть деталі: габарити, колір, наявність замку, коліщаток. Ми врахуємо усі ваші побажання і за два тижні (14 днів) виконаємо замовлення. По Києву і Житомиру можлива доставка, по інших адресах вишлемо товар в розібраному виді. У посилці, яку ви отримаєте в найближчому відділенні Нової пошти, знайдете усі необхідні складові, фурнітуру, універсальний ключ і покрокову інструкцію складання.

Офісні тумби
Супутні товари:
Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України