Каталог
вгору

Офісна тумба Юніор 2604

Вартість:
2290 грн.
     
       Доставка та монтаж  
* "Новою поштою" по Украиїні -по тарифу перевізника
* Доставка по Київу та Житомиру  - от 100грн
* Збирання в Києві та Житомирі -7% від вартості
* Термін виробництва 14 днів
Cхожі товари:
Габаритні розміри
rozmeri.png
Ширина : 700 мм
Глибина : 460 мм
Висота : 540 мм

Властивості столу:

Можливі модифікації : Ширина 700мм / 800мм
Колір : одноколірний, двокольоровий

Базова комплекція:

Крайка : внутрішні елементи - меламін, кришка та дно - ПВХ 2мм (Polkemik, Rehau)
Направляючі для шухляд : Роликові (КНР)
Аксесуари : замочок в ящику

Додаткова комплектація (оплочується додатково):

Шарикові направляючі для шухляд : 40 грн/шухляда
Ширина 800 мм

Ширина 800 мм 

доплата 10%
Головні кольори ДСП «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм
Кольори ДСП люкс «SWISSPAN», «Kronospan UA» UA 16 мм ( ДОПЛАТА 10%)

Опис

Тумба Юніор 2604, яку ви бачите перед собою, завдяки багатофункціональності, підійде практично для будь-якого офісу. Вона зручна як для зберігання стандартної документації, так і об'ємних предметів. У відділенні за дверцями можна розмістити теки, канцелярію, техніку або ж побутові прилади. Якщо ви хочете зробити цю модель ще практичнішою, замовте мобільну версію - на коліщатках. Тоді максимально зручно буде користуватися офісною технікою, розміщеною на широкій поверхні : принтером, наприклад. Три висувні ящики дозволяють розмістити усі папери під рукою. Верхній з них можливо забезпечити замком, якщо у вас є необхідність зберігання в нім конфіденційній інформації. Шухляди мають легкий хід, який забезпечують їм роликові направляючі. Щоб домогтися повного висунення і убезпечити випадання ящиків, можна встановити направляючі кулькові. Це вимагає невеликої доплати, але результат коштує того.
Фабрика Юніор меблі відповідально підходять до питаннь не лише эргономічности і доступності своєї продукції. Для нас дуже важливе те, щоб наш товар був виготовлений з екологічно чистих матеріалів. Адже працівник, як правило, третину доби проводить в робочому кабінеті. Ми співпрацюємо з тими постачальниками матеріалів, які зарекомендували себе з кращого боку не лише на вітчизняному, але і на європейському ринку. Виріб, який ви бачите перед собою, виконаний з деревно-стружкових плит, виготовлених з натуральної сировини. Технологія їх випуску передбачає відмову від використання шкідливих смол. Тому наші меблі не викликають ніяких побічних ефектів: свій трудовий день з ними ви проведете в комфортних умовах. Зовнішні поверхні ДСП ламіновані. Ламінат імітує натуральне дерево, що надає тумбі респектабельному вигляду. Плівка меламіну надійно захищає від ударів, сколів, деяких побутових розчинників, спирту, дозволяє легко прибрати сліди від маркера або чорнила.
Колір для моделі Юніор 2604 підберіть з широкої гамми представленої в розділі "Декор і кольори". Там ви знайдете як класичні варіанти, так і найбільш сучасні, такі, що знаходяться в тренді. Можна зупинитися на одноколірному варіанті, але, за вашого бажання, ми виготовимо корпус в одному кольорі, а фасади в іншому. Також ви можете підібрати потрібну вам ширину тумби, вносити власні конструктивні зміни; наявність/ відсутність полиць у відділенні за дверцями, відстань між ними. Полиці можна зробити відкритими або сховати за непрозорим або скляним фасадом. Зв'яжіться з нашим специалістом і обговоріть усі деталі перед оформленням заявки. Кожне побажання клієнта буде враховано, і за два тижні ви зможете отримати вподобаний вами зразок. По Києву і Житомиру можлива доставка, по інших адресах замовлення висилається поштою. У найближчому відділенні Нової пошти ви отримаєте посилку з усіма комплектуючими, фурнітурою, покроковою інструкцією для складання.

Офісні тумби
Супутні товари:
Ми доставимо ваші меблі в будь-яку точку України